Varierar ni eran frukost?
Äter ni samma frukost - eran favorit som bara går av farten att plocka fram. Eller varierar ni den?
På vardagarna blir det ofta samma för mig. Havregrynsgröt toppat med bär/frukt och osötat mandelmjölk och ett ägg till det.
Men på helgerna tycker jag om att "lyxa" till det lite med en som jag kallar "helgfrukosten".
Det kan vara allt från att baka några goda frallor. Om man får kalla det baka?
Tar 5 min att röra ihop smeten och ca 15 min i ugnen.
Helt gluten, laktos och sockerfria, såklart.
Receptet på frallorna kommer fr. Ladenberg.se
Och till dessa godingar en härligt krämig smootie/ yoghurt. Då tar jag hälften av mängden mjölk som är i receptet - ställer skålen med smootie /yoghurten i frysen några minuter.
Recept hittar ni under recept.
Eller en härlig choklad/vanilj chiapudding toppad med egen mùssli 😍.
Och idag blev det en mumsig skål Acaibowl!
Toppad med egen mùssli & kokos flan 💜👍
Vad har ni på bordet en "helgfrukost"?





