To Do and Not to Do

Sitter till och från och försöker njuta av en ledig söndag och solen. Men det kryper i min kropp! Och inte nog med det så är jag irriterad och tjurig också?
 
Har varit risig hela veckan. Började med halsont som satte sig på mina stämband - ingen röst och hosta, framförallt nattetid. Så inga grupp pass eller egen träning för min del på en HEL vecka!! Så ni som känner mig kan förstå att det kryper i kroppen nu! Att inte få känna sig fysiskt trött och stark på en vecka tär också på humöret på mig.
 
Lite snorig och förkyld kan man vara och få göra lite lättare ansträngning, men när det gäller halsen, då är jag stenhård - även till mig själv faktiskt. Ingen träning!
 
Många har nu sin fösta semestervecka framför sig. Dock inte jag, men snart nalkas det lite ledighet. Och framförallt lite sommarkänslor kommer smygande nu när det äntligen blivit lite varmare och sol.
 
Jag låg i solstolen och funderade över hur jag vill att min sommar  ska bli. Vad ska jag göra & och vad ska jag inte göra för att må så bra som möjligt inifrån och ut!
 
 

Här har jag sammanfattat min lista på To Do & Not To Do.
 
To Do
* Träna utomhus
* Frossa i jordgubbar och färska bär. Äta dem ofta till frukost och lunch
* Ligga i solstolen och lyssna på poddar
* Doppa mig i havet
* Läsa skönlitteratur
* Boka in småutflykter och fikastunder med vänner
* Tillaga och äta enkla luncher
* Baka
* Gå lååånga promenader - upptäcka nya stigar och grusvägar
* Använda solskydd
 
Not to Do
Inte tjataså mycket på barnen
Inte sminka mig så ofta
Inte vara ute så mycket på fb samt Instagram
Inte bli sur eller stressad
Inte planera nya projekt
 
Fortsätt nu njut av en härlig söndag!
 
Kram Anna